herobanner-sykehusklovnene-desktop

Vitaminbjørner® støtter Sykehusklovnene

Sykehusklovnene er en ideell organisasjon bestående av en liten administrasjon og over 50 sykehusklovner som alle er profesjonelle skuespillere, trent for arbeid med barn på sykehus. De har over 20 års erfaring med sykehusklovning og har gjennom årene skapt en unik grobunn for at klovnebesøk skal være en del av hverdagen til barn innlagt på sykehus. Sykehusklovnene besøker barn og unge fra 0 – 18 år på barneavdelingene ved 19 sykehus rundt om i landet.

Sykehusklovnene kommer jevnlig på besøk til barnepostene og bidrar i samspill med pasienten, foreldre, søsken og sykehusansatte til positive pusterom i en ellers utfordrende sykehushverdag. Det ikke så mange vet er at sykehusklovnene bidrar til at medisinske behandlinger løses både bedre og raskere. Forskning viser at klovnenes tilstedeværelse også reduserer behovet for beroligende midler og uønsket bruk av tvang.

Sykehusklovnene driftes på innsamlede midler og støtte fra sponsorer.

Vitaminbjørner® har siden 2015 støttet Sykehusklovnene med 1 kr per solgte boks Vitaminbjørner®. Det har resultert i 8 millioner kroner donert. Våre bidrag har bidratt til at Sykehusklovnene har utvidet tilbudet sitt og fått mulighet til å spre glede hos enda flere barn og unge på norske sykehus.


SLIK KAN DU BIDRA

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag?

Bli fastgiver: Bli fastgiver her 

Vipps: Gi et valgfritt beløp gjennom Vipps til 10221

Konto: Gi en gave til konto nr: 1503 03 54769. Merk evt. innbetalingen med det sykehuset du ønsker at pengene skal gå til.

 

Les mer om Sykehusklovnene her.