VB-feiring-Forms-bilde-1-1

Konkurransen er avsluttet. Vinnere blir kontaktet!

Uansett om du eller dine fyller 5, 25 eller 55, har du nå mulighet til å sette sammen drømmepakken for å gjøre feiringen unik.

Beskriv den ultimate feiringen og hvem som skal feires, og vær med i trekningen av en bursdagspakke til verdi inntil 3000 kr til deg selv eller den du ønsker å gjøre stas på!

Konkurranseperiode

Konkurransen starter 01.01.2024 og varer til og med 31.03.2024. Kun påmeldte i denne tidsperioden er kvalifiserte for trekningen av premier.

Påmeldingsskjema

Trekning av vinnere

Orkla Health AS vil trekke tilfeldige vinnere basert på besvarelse og tilfeldig trekning.

10 vinnere trekkes i uke 15 (08.-14.04.2024) basert på kvalifiserte påmeldte.

Disse vil bli kontaktet på den registrerte mailen.

Dersom Orkla Health AS ikke lykkes med å komme i kontakt med vinnerne i løpet av 10 dager fra trekningsdatoer, vil det trekkes nye vinnere.

Konkurransevilkår

1. Konkurransen er åpen for personer over 18 år bosatt i Norge, med unntak av ansatte (og deres familie) i Orkla Health AS og Mersalg AS (heretter kalt «Orkla og Mersalg») og tilknyttede selskap, deres enheter og andre profesjonelle aktører tilknyttet denne konkurransen. Ved å delta i konkurransen anses deltaker å ha akseptert disse vilkårene, da de er gjort tilgjengelig på påmeldingssiden som det er vist til ved påmelding.

2. Konkurransen varer fra 1. januar 2024 til og med 31. mars 2024 (”konkurranseperioden”).

3. Vinnerne blir trukket ut ved lotteri. Vinnerne må ha levert svar på spørsmålene via kontaktskjemaet.

4. Premier i potten: 10 bursdagspakker til en verdi inntil 3000kr (inkludert mva.).

5. Arrangøren reserverer seg retten til, etter eget skjønn, å holde tilbake premien dersom de anser en vinner som ukvalifisert, dersom deltakelsen i konkurransen ikke er gyldig eller dersom vinneren ikke oppfyller kravene som er fastsatt i disse konkurransevilkårene. Arrangøren reserverer seg retten til å holde tilbake eller modifisere konkurransen ved uforutsette omstendigheter, eller ved omstendigheter som er utenfor arrangørens kontroll.

6. Ansvarsfraskrivelse: Orkla og andre partnere i denne konkurransen tar ikke ansvar for eventuelle skrivefeil eller andre utilsiktede misforståelser. Orkla tar heller ikke ansvar for eventuelle personskader som måtte oppstå ved bruk av premien, eller at premien er sikker å bruke. Premien brukes på for eget ansvar og for egen risiko.

7. Hvis, av en eller annen grunn, konkurransen eller premien ikke kan bli gjennomført som planlagt av grunner som er utenfor Orkla sin kontroll, vil Orkla reservere seg retten til å, når som helst og uten forvarsel, annullere, terminere eller modifisere hele eller deler av konkurransen.

8. I den utstrekning loven tillater, vil arrangørene ikke være ansvarlige for konkurransen eller premien, og tar ikke særlig ansvar for deltakelse som er ugyldig på grunn av tekniske problemer utenfor arrangørens kontroll eller problemer angående tilgang til nettsiden.

9. Konkurransen og vilkårene er underlagt norsk lov og er underlagt de norske domstolenes eksklusive jurisdiksjon.

10. Arrangøren av konkurransen er Orkla Health AS.